• Aktuelt
  • Bibliotek

Elisabeth er det nyeste tilskuddet til Lillestrømbibliotekene-teamet. I bibliotekmiljøet er hun kjent for å være en knakende god bokbader og vi gleder oss til å se henne i aksjon! Det blir allerede 5. februar i samtale med Linn Skåber og Lisa Aisato!

Torsdag 26. januar inviterer Lillestrøm bibliotek i samarbeid med Skedsmo dialog og Kurdisk demokratisk kvinneforening til en kveld på biblioteket hvor vi kaster lys på situasjonen for kvinner i Iran.

Ønsker du å få med deg hva som skjer på biblioteket hjemmefra? Fra januar til og med mars arrangerer Lillestrømbibliotekene tilbudet «BibliotekTV».

Hva er viktig for unge der de bor? Er det forskjell på hva som er viktig hvis du bor i bygd eller by, blokk eller enebolig?

Bord med pepperkakehus

Endelig er det desember, og vi i Lillestrømbibliotekene gleder oss til jul! Det blir tidenes første jul på Lillestrøm bibliotek, og det skal feires med dere! Vi håper du vil ta turen innom biblioteket i desember, enten det er for å se på juletreet, pugge til eksamen, lese avis, se juleteater eller låne en gobok til juleferien.

Åsne Seierstad til Lillestrøm bibliotek

Lillestrømbibliotekene har gleden av å annonsere at Åsne Seierstad den 23.11 kommer til Lillestrøm for å snakke om sin nyeste utgivelse, "Afghanerne". Samtalen blir ledet av redaktør Cathrine Sandnes.

Lånekort

For å låne bøker eller andre medier på Lillestrømbibliotekene må du ha kort og PIN-kode. Men visste du at du kan bruke det samme kortet på alle bibliotekene i kommunen?

Program for september

Lillestrøm bibliotek er åpent, og vi ønsker å takke hver og én av dere som deltok og gjorde åpningsuka til en fest. Nå er alle seks bibliotekene, Fetsund, Frogner, Lillestrøm, Skedsmokorset, Strømmen og Sørumsand åpne igjen, og vi ønsker dere velkommen tilbake til bibliotekene deres.

krone

17. august skjer det. Den årlige skolestartdagen. Etter en lang og deilig sommerferie er det tilbake til tørre fag og lekser. Men også gode venner, nye utfordringer og spennende møter. Kanskje skal man i tillegg begynne på ny skole, i ny klasse eller få en ny klassekamerat?

sandman

Det er med skrekkblandet fryd jeg ser traileren for Sandman-serien på Netflix. I over 20 år har det vært snakk om å filmatisere tegneserien- hver gang har man gitt opp i forsøket. Men nå i august 2022 skjer det endelig. Forfatteren Neil Gaiman selv er entusiastisk og dypt involvert, og det lover godt. Samtidig nages jeg av forestillingene om hvor feil dette kan bli.

Hilde Pallandino

Hilde S. Pallandino har reist og bodd verden rundt. Men det er på gåturer i skogene og elveområdet rundt Sørumsand og Fetsund hun har tenkt ut plott og struktur i krimboka Den som frykter snøen. Området ser idyllisk ut, men har satt i gang tanker som førte til en svært spennende fortelling.